Yritänpä tähän alkuun määritellä tämän blogin idean, yhtä paljon tätä lukemaan eksyneille kuin itsellenkin:

Miksi? -Huomattuani unohtuvani päivittäin muutaman hauskan/hienon/hyvän blogin selaamiseen, innostuin tekemään moisen ihan itse. Tarkoitus olisi myös ylläpitää jonkinlaista kirjoitustaitoa ja verbaliikkaa nyt kun opiskeluajan esseet ja ainekirjoitukset sekä kirjeystävät ovat jääneet historiaan. Eli kerrankin saa moittia kirjoitusvirheistä ;)

Mitä? Reaalielämässä tean vähän monia asioita ja ajattelen myös (vähän?) monia asioita ei tämä blogi ainakaan näin lähtökuopissa keskity mihinkään erikoisaiheeseen...Katsotaan sitten, josko mieli jossain vaiheessa keskittyisi ja täsmentyisi. Tulossa tuumailuja arjesta, juhlasta, elämästä ja ilmiöistä (hui, mikä muotisana!)

Kenelle? Kirjoittaminen on oma keinoni jäsentää ja koota ajatuksia ja saada mieltä vähän järjestykseen...osa tekstistä palvelee siis itsekkäästi oman psyykeni hoitoa, tai ainakin ennaltaehkäisevää sellaista. Jostain jutusta innostuessani jaan sen  mielelläni muille, joten toivottavasti saan kerättyä sivulle sekalaisen ja kasvavan joukon linkkejä, vinkkejä ja ideoita vapaasti kopioitaviksi ja kehitettäviksi.

Kuka? Kohta kaksi ja puoli vuosikymmentä tätä palloa tallannut tyttöotus. Majaa pidän nyt, ja toivottavasti myös tulevaisuudessa, Tampereella. Totuttelen toista vuotta työelämään vaatteita sun muuta myyden, ommellen ja suunnitellen. Samassa taloudessa asustelevat myös rottasiskokset Tika & Pölö. Lisää minusta tuutin täydeltä sitten myöhemmin ;)

-T