halloween oli ja meni...Ihan kaikki hienot suunnitelmat ei mennyt nappiin, mutta kivat kekkerit oli jokatapauksessa :). Hiilihappojää jouduttiin jättämään välistä, pirskeet kun olivat lauantaina, ja moisen aineen myyntipisteet auki vain arkisin. Myyjät osasivat tosin kertoa, että jos ostan jäätä kymmenen kilon köntsän, säilyy siitä osa seuraavaan päivään...Käytännön syistä en sitten kuitenkaan päätynyt raahaamaan yksiööni tuollaista jääkimpaletta. Todennäköisesti olisin yöllä kuollut hiilidioksidimyrkytykseen, jos puoletkin tuosta määrästä olisi haihtunut sinä aikana....10 kiloa kiinteää hiilidioksidia tarkoittaa varmaan aika montaa neliölitraa kaasua. Päädyin sitten ostamaan punanaamiosta hämähäkinseittiä, josta sai kyllä aikaan ihan yllättävän aidon näköiset koristelut.

Ihan kaikki vieraat eivät ilmestyneet ovelle kostyymeissä, mutta puolessa välissä iltaa alkoivat hinkua kasvomaalauksia..Eli ehkä ensi vuonna jaksavat pukeutua kun huomasivat että sehän on ihan hauskaa ;) ... parhaimille puvuille olin varannut palkinnoksi aidon skorpionin sisältävän vodkanmakuisen tikkarin, ja madolla ryyditetyn tequilla-nekun. Tikkarit löysin Pulju.netistä, joka pelastaa aina -apua-en-keksi-mitään-lahjaa-tilanteet älyttömällä (ja vähän kalliinpuoleisella :/ ) valikoimallaan.
%3Ca%20href=Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Tässä otos pukeutuneista vieraista minä alhaalla keskellä (ylläri..). Voittajaksi selviytyi Zombi-herra, jonka maskeerasin tekoverellä ja lateksilla. Zombi-paralla vain on kovin runsas karvankasvu, joten maskien repiminen irti naamasta oli verrattavissa kunnon vahaukseen. Noh, kauneuden eteen täytyy kärsiä.

Silmämuna cocktaileista ei tullut ihan niin tyylikkäitä kuin olisin toivonut, mutta tunnelmavalaistuksessa menivät täydestä. Pina Coladan hyydyttäminen onnistui hyvin, mutta pupillien tekeminen tuotti hieman ongelmia. Tässä kuva uv-valaistusta keittöstä ja tarjoiluista:
%3Ca%20href=Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Sian kieli oli ainut oikea ällö-ruoka...tosin maistui aika paljon joulukinkulle. Syömistä allöttävämpää oli sen valmistaminen: nystyräisen pintakerroksen irtirepiminen oli kohtuullisen kuvottava kokemus. Aivokakku näytti hyvältä, ja maistui ihan ookoolta...laiskana kokina ostin valmiin sitruunahyydykkeen jonka vain valoin tuohon muottiin. Muffinssit onnistui hyvin, kuvassa kaikki muut, paisti hautakivilla ja zombikäsillä koristellut versiot. Tuossa kuvan nurkassa myös punaviiniteline (oli vain vähän hidas valuttaa...) ja aivon vieressä ruiskushotit. Lääkeannos-kupeista maisteltiin myös Bloody Maryä, mutta suurin osa vieraista lähinnä irvisti suolaiselle klassikko-drinksulle :D

Hauskaa oli jokatapauksessa, ja ensi vuonna uudestaan!

-T